Medya Merkezi
13 Temmuz, 2023 / Dünya Gazetesi 2 start-up kurmayı planlıyoruz

Bundan 2 yıl önce Norm Digital'i kuran Norm Holding, SAP’nin ulusal partneri oldu.

12 Temmuz, 2023 / Fortune Türkiye Norm Digital ve SAP Türkiye’den İş Ortaklığı Norm Digital SAP Partneri Oldu

Norm Digital ve SAP Türkiye, birlikte büyüyerek yaygınlaşacak müşteri ağlarının ERP sistemlerini en verimli şekilde kullanmasını sağlamak ve hacimsel olarak büyümelerinde çözüm ortağı olmak için işbirliği gerçekleştirdi.

1 Haziran, 2023 / Marketing Türkiye İş dünyasında haftanın atamaları Norm Digital’de üst düzey atama

Prof. Dr. Deniz Kılınç, Norm Digital'de Chief Technology Officer (CTO) görevine getirildi. Kılınç, Norm Digital'de teknoloji strateji ve çözümlerinin geliştirilmesini ve uygulanmasını denetlemekten sorumlu üst düzey yönetici olarak göreve başladı.

2 Mart, 2023 / Milliyet Ege NORM’DAN DİJİTAL ADIM

Norm Holding, Norm Digital öncülüğünde gelecek vadeden Low Code Yazılım "Start-up"ı Kuika'ya %20 yatırım yaptı.

Şirket CEO'su Nedim Uysal, "Global büyüme yolculuğunda önemli bir adım atıldı" şeklinde konuştu.

14 Aralık, 2022 / BT Haber Norm Digital, Bulutistan ve Arista Networks, “Dijital Gelecek Şimdi&Burada” için buluştu

Norm Digital, Bulutistan ve Arista Networks sponsorluğunda düzenlenen “Dijital Gelecek Şimdi&Burada” etkinliği İzmir’de gerçekleştirildi. Norm Digital’in ev sahipliğindeki etkinlik, Türkiye’nin lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan ve Arista Networks’un destek ve katılımı ile gerçekleşti.

11 Nisan, 2022 / CIO Dergisi Ege’nin En Büyük Teknolojik Çözüm Şirketi Olmaya 2 Yıl Kaldı!

Yaklaşık 5 ay önce kurulan Norm Digital ile yenilikçi teknolojik çözümleri hayata geçirip iş ortaklarıyla paylaştıklarını belirten Norm Holding Teknoloji ve Dijital Dönüşüm Direktörü ve Norm Digital Genel Müdürü Erkan Yeniçare, "Düştük, yaralandık, öğrendik ve artık tüm tecrübemizi iş ortaklarımızla paylaşma zamanı! Norm Digital bu şekilde doğdu.

7 Nisan, 2022 / Turknet Bulutistan ve Norm Digital, Güç Birliği Açıkladı

Türkiye’nin yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan; Norm Holding’in teknoloji start-up’ı, BT alanında hizmet ve danışmanlık veren İzmir merkezli Norm Digital ile bir iş birliği gerçekleştirdi.

14 Mart, 2022 / Fast Company Yarının fabrikaları nasıl çalışacak?

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin dijital liderleri, Fast Company dergisinin düzenlediği Dijital Fabrika Buluşması’nda, “Yeni nesil üretim”i, “Endüstri 4.0”ı ve “Üretimdeki dijitalleşme”yi tartıştı. Coşkunöz Metal Form, Kibar Holding, Norm Digital, Socar ve Universal Robots Türkiye’nin katkılarıyla gerçekleşen Zirve’de, konuşmacılar, dijitalleşme stratejilerini ve üretimdeki dönüşümü paylaştı...